O nama -

O nama

Tvrtka Poljski dom d.o.o. osnovana je u rujnu 2004. godine u Zagrebu, kao poduzeće za promociju i prodaju filtera za vodu te vodovodnih instalacija.

Program filtera za vodu obuhvaća kućišta te filtere za pročišćavanje vode u domaćinstvu od mehaničkih i kemijskih nečistoća, dok program vodovodnih instalacija obuhvaća lijepljene PVC-C instalacije.

Logo poljskog doma (oblik kuće s kapljicom vode) na najbolji način obuhvaća djelatnost Poljskog doma - sve proizvode koji su povezani s vodom u kući.

Trenutno se u ponudi Poljskog Doma nalaze proizvodi koji imaju primjenu u vodovodnim instalacijama, instalacijama za centralno grijanje, kanalizaciji, dodatke za instalacije i sitni alat za instalatere te kuhinjske i kupaonske miješalice za vodu.

Svi proizvodi iz naše ponude posjeduju neophodne certifikate država u kojima su prodavani te također dopuštenja poznatih svjetskih instituta za certificiranje, npr. njemački DVGW, američki NSF.

Tvornice čije proizvode prodajemo posjeduju Međunarodni Sistem Kvalitete ISO 9001:2000.

Pored toga, svi artikli posjeduju dugogodišnja jamstva - sigurno jedna od najdužih i najboljih jamstava koje možete pronaći na tržištu. To je sigurno najbolji dokaz kvalitete naših proizvoda. Nijedan proizvođač koji nije potpuno siguran u kvalitetu svojih proizvoda neće ponuditi nekoliko desetaka godina jamstva.

Pozivamo Vas na suradnju.